rpm
rpm
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 28/08/17 16:54
Amor..
Hola, sempre m'ha agradat un nen pero com tenia novia i ella es amiga meva, em portava super beamb ell pero ja esta i l'altre dia ell em va confessar que tenia dos amors, la seca novia i jo pero que no sabia que fer perque no la volia perdre ni a ella ni a mi i jo no vull que ell s' enfadi amb mi tampoc i ara no se que fer perque a sobre, jo m'anava a liar amb el seu millor amic pero no li bull fer mal i ara ja no se ni si vull jo... Que puc fer?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 25/09/2017 14:11

Hola!


Tinc la sensació que aquest nen no té gaire clars els seus sentiments i està jugant amb totes dues. Valora bé si vols estar en aquesta posició "esperant" que ell decideixi per una de les dues i tu sense fer res per "por a fer-li mal". 

Valora bé què t'aporta aquest nen, i què t'aporta el seu amic i amb qui et sents més còmode. De debò vols estar amb una persona que enganya la seva parella d'aquesta manera?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: