Ajuda!!!
Ajuda!!!
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 28/08/17 23:15
Nose que ferrr!!!
Fa desde febrer que parlo amb un noi i voliem qedar i fa poc vam quedar i ens vam liar pero yo a ell li he agradat i ell a mi matrau pero no m'acava de convencer gaire la seva manera de liarse.
ell ara vol que estiguem de lio pero nose si dir-li que si o que no i si no bull no se com dir-li que no sense que se senti malament. Necesito ajudaa!!!!!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 25/09/2017 14:24

Hola!


Tu mateixa ho tens molt clar: no t'agrada suficientment i no vols seguir amb ell de lio. 

No hi ha una manera de dir-ho sense fer-li mal, segurament ell patirà i se sentirà malament, però no pots seguir amb ell de lio per pena, no creus?

Així que siguis honesta i explica-li que no et vas sentir del tot còmode i que no vols seguir amb això. Que podeu seguir parlant (si tu vols), però no vols més intimitat amb ell. 

No pots preveure la seva reacció i hauràs d'acceptar-la, encara que no t'agradi. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: