Supermax3k
Supermax3k
Any: 2002
Comarca: Baix Camp
Data: 03/09/17 03:47
La gent no comparteix la meva manera de ser
Hola bones,
Volia comentar un tema que està bastant a prop del bullying però no ho consideraria com a tal:
Jo soc una persona que li agrada fer el famós "parkour". Estic molt interessat en el tema i la veritat és que el consideraria com a extraescolar.
Però hi ha certes persones del meu institut que no comparteixen la meva manera de ser: Sempre que em veuen han de fer-me o dir-me alguna burla o alguna referencia sobre aquest tema i estic ja bastant cansat.
Ara que hi penso, no és sol aixó del parkour, sino que és qualsevol cosa o errada que faci se m'acaba reprimint.
Tinc una colla d'amics que en part m'ajuden però també són víctimes d'això, tot i que ells han sortit més ben parats que jo
Que hauria de fer? Hauria de passar d'ells i que seguissin dient aquestes coses? O que? Estic bastant confós, la veritat
Gràcies per llegir aquest comentari :)
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 04/09/2017 10:24

Hola,

Hem llegit el comentari que ens has fet arribar. Et recomanem que l'enviïs als nostres companys del Consultori de Psicologia, que et podran assessorar de forma més correcta que nosaltres, que som experts en Imatge Personal (estètica i perruqueria).

Una abraçada.

Gràcies a tu per fer-nos arribar els teus dubtes. 

--
Lídia Planas


Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.


Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: