anònim
anònim
Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 16/09/17 21:12
Granets al cul
Hola,
Em podrieu recomanar alguna crema per evitar granets al cul?
Moltes gràcies
Ana Valero
Ana Valero
Data: 18/09/2017 16:54

Hola bonica,

Els granets al cul poden tenir causes molt diverses: poden ser deguts a canvis hormonals, reaccions al·lèrgiques o, en d'altres ocasions, provocats per la calor i la suor. Nosaltres et podem recomanar que utilitzis un sabó suau per netejar bé la zona, evitant els sabons i exfoliants amb perfum. Sí que pots fer servir un exfoliant amb sucre o sal per descamar la pell una o dues vegades a la setmana i eliminar les cèl·lules mortes. 

En tots els casos, recordem que sempre és fonamental seguir una dieta equilibrada i saludable, que passa per incloure més aliments com els peixos (salmó, diferents tipus de tonyina,,...) o l'oli d'oliva, ja que són antiinflamatoris naturals. 

Pel que fa a la crema, et podem aconsellar que la crema sigui regeneradora amb Ginkgo (a Depiline també la pots trobar), que t'ajudarà a tractar i a millorar l'aspecte dels granets.

Si al final, veus que els granets van a més, et recomanem que visitis el teu metge.  

Un petonet guapa! 

Ana. 
--
Ana Valero

Titulada en Grau Superior d’Estètica i Imatge Personal.

Docent impartint classes en acadèmies privades. Especialitzada en massatges i cosmetologia.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: