Dothraki
Dothraki
Any: 2004
Comarca: Montsià
Data: 10/10/17 19:24
Soc una acoblada i no tinc vertaders amics
Holaa, bé, abans de tot, dir-vos que gràcies per ajudar a milions d’Adolescents amb problemes com jo ho soc en aquest cas 😅
Bé, el problema es que sempre que vaig amb algú sempre estan parlant a les orelles de mi, es a dir, em critiquen, i llavors tampoc soc tant tonta com per a quedar-m’hi amb aquelles persones, doncs vaig amb uns altres, però pasa el mateix, llavors, al pati per exemple jugo a bàsquet amb uns de l’ altra classe, i m’ho paso bé, de veritat, el problema es que soc molt rara i estic molt loca, la gent em diu que soc molt rara i això, jo visc al meu món, i faig el que m’agrada, però des de que he averiguat que tothom queda tots els caps de setmana m’he tornat molt maníatica amb això, ja que jo voldria sortir i tot això, ho he provat tot, ajudeu-me plis 🙏🏻🙏🏻❤️
Laia Sala
Laia Sala
Data: 13/10/2017 12:43

Hola bonica!


Saps què crec, sincerament?

Que quan fas el que et ve de gust i el que t'agrada, ets feliç! En canvi, quan comences a escoltar als altres i et deixes influenciar pels seus comentaris... et comences a rallar! 

Per tant, tu tries si vols estar rallada i preocupada pels comentaris o bé feliç i contenta de fer el que et ve gust! La meva recomanació és que deixis que surti la bogeria, que surti la teva espontaneïtat, deixa que surti aquesta capacitat d'entendre't amb tothom i veuràs com trobaràs les persones que t'accepten tal com ets ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: