anònima09
anònima09
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/10/17 12:06
Ell m'estima però jo no a ell...
Hola Adolescents.cat! Moltes gràcies per llegir el meu problema, allà va:
Farà cosa de mitj any vaig començar a parlar amb un noi genial, una mica més gran que jo. Hem quedat més d'un cop ja peró encara no ens hem liat. El problema està en que ell se m'ha declarat i realment es un sol de noi i jo li he dit que tambè me l'estimo molt però no se si es o be per llastima o no ho se, pro no hem veig tenint una relació amb ell, encara que cada cop que el veig tinc unes ganes gegants de llançar-me. Com puc dirli que me l'estimo molt però no vuir res sense perdrel?
Mercii
Laia Sala
Laia Sala
Data: 13/10/2017 12:56

Hola!


El que demanes és complicat! Tu tens tot el dret a decidir amb qui vols tenir una relació o no i ell té tot el dret a reaccionar com cregui que li serà menys dolorós. Per tant... hauràs de ser honesta per explicar els teus sentiments i hauràs de ser respectuosa per acceptar la seva reacció (si decideix distanciar-se de tu). 

No hi ha cap més opció... 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: