ShizumaEtoile
ShizumaEtoile
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 13/10/17 02:42
Mala higiene... D:
Hola! Mira, el cas és que tinc mala higiene. No em dutxo massa sovint, no utilitzo desodorant ni colonia, i casi no em rento les dents lo qual és bastant perillós per la meva salut - encara que no he tingut càries. Sé que potser sona estúpid però, no sé, és com que m'oblido de fer tot això. A més, sobretot les dents, com que me les rento poc, quan m'en recordo de fer-ho doncs em fa mal i sagno perquè segurament tinc això que diuen ginigivitis. Els meus pares no ho saben i, com que crec que en realitat és algo bastant simple, me'n puc encarregar jo mateixa. Tens algun consell per controlar i organitzar-me millor la meva higiene?
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 13/10/2017 12:21

Hola!

Hem llegit la teva Consulta. L'hauries d'adreçar al Consultori de Psicologia, que et podran assessorar millor sobre el tema que ens demanes. Nosaltres som experts en Imatge Personal (estètica i perruqueria). 

Una abraçada. 

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: