anònimmm
anònimmm
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 14/10/17 17:38
Estimo una noia que té novio
Hola,

Fa més d'un any vaig començar a parlar amb una noia, ja la coneixia d'abans. Em va començar a agradar molt i li vaig dir però tot i així ella seguia sentint pel novio que té ara. Diu que no es veu amb ell per sempre, i m'he currat molt les coses i he lluitat molt per ella. Em posa molt quan m'imagino a ella i jo fent coses (ja enteneu).....mai havia sentit res tan fort per una persona i el que dic, em posa molt.

Mai ens hem liat ni res però hem estat a punt de fer-ho quan no tenia els seus millors moments amb el seu novio. Pot ser que acabem quedant un dia i sorgeixi. Què faig? Segueixo amb ella o hodeixo correr?? M'agrada molt la noia i per ella també soc especial.

Gràcies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 20/10/2017 18:35

Hola!


Sento dir això però per molt que t'agradi a tu, ella ja ha escollit estar amb una altra persona. Realment vols sentir que estar amb tu per fer-li mal a la seva parella? No et sentiràs una mica utilitzat?


Sé que fa mal, però a vegades cal deixar anar les persones importants. A vegades "lluitem" molt per aconseguir estar amb algú, però si aquest algú escull una altra persona...ho hem d'acceptar, per molt mal i molta ràbia que ens faci!

Crec que mereixes estar amb algú que senti el mateix per tu, no creus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: