Anònimaaa2001
Anònimaaa2001
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 15/10/17 14:37
No sé expressar-me
Hola,
necessito ajuda perquè vull expressar els meus sentiments però no sé com fer-ho a part sóc bastant tímida i és com que el meu cos no m'ho permet. Vull dir-li al noi que m'agrada que estic molt pillada per ell però la por a ser rebutjada em pot. El noi que m'agrada és també amb el que estic liada i també tinc por de que ell només vulgui lio i ja està. Els meus amics diuen que m'oblidi d'ell que ell em fa mal, perquè ens liem però mai parlem. Em fa molta ràbia que quan estic de lio amb algú no parlem perquè jo normalement em lio amb nois que m'agraden no amb nois per els quals no sento res, i es clar que si no me parlen doncs jo em moro per dins. Molts cops he pensat de posar-li indirectes per el instagram però tampoc vull ser molt semada... Moltes gràcieeeeeess
Laia Sala
Laia Sala
Data: 21/10/2017 13:43

Hola!


Doncs potser hauràs de començar a marcar una mica les normes, no? Si tu vols liar-te amb ell i poder-hi parlar, fes-ho!

Llavors ja veuràs com reacciona ell. Si no reacciona bé i diu que vol seguir com ara, ja tindràs la resposta: només vol liar-se amb tu. 

Si ell també està d'acord en començar a parlar, potser serà un bon inici per agafar més confiança i mica en mica veure com evoluciona.... ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: