heleena131102
heleena131102
Any: 2002
Comarca: Berguedà
Data: 19/10/17 23:31
No sabem que fer
Holα,

T’escric aixo perque estic en una situacio que ni jo ni una amiga sabem gestionar, i hem pensat que ens podries ajudar o aconsellar.

Fa molt temps,una amiga nostre, ens va començar a dir que no es sentia be amb el seu cos, que es veia gorda. Al principi no va fer res el respecte, es a dir, nomes ens deia que no es sentia be. Pero aquesta situacio va anar a més, va començar a no menjar i a obsesionar-se fins el limit de vomitar. Ella ens diu que no vomita sempre, que nomes ho ha fet alguns cops. Pero el problema, esque esta tant obssesionada que tot el dia mastega xicles o fuma tabac per no tenir gana.

Ens va dir, que no menjava aliments com el pa i que nomes s’alimentava a base de “menjar verd”. Nosaltres portem molt temps intentant animar-la i ajudar-la en tot el que podem. Pero hem arribat a un límit que no sabem com controlar aquesta situacio i com actuar al respecte. Perque sincerament, estem molt preocupades... I no trobem cap sortida.

Sabem que el que es fa normalment es comunicar-ho als pares.
Ella ens ha advertit que si ho fem no ens ho perdonaria mai, aixi que necessitem una manera alternativa d'ajudar-la. Creiem que en el fons sap que te un problema, pero no te ganes de "solucionar-lo". No pensa en curar-se, tan sols en aprimar-se.

Moltissimes gracies i esperem que ens pugis donar algun consell o alguna cosa que podem fer per ajudar-la.

Petons
Alba Garcia
Alba Garcia
Data: 24/10/2017 00:37


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: