Twilight fan
Twilight fan
Any: 2003
Comarca: Alt Penedès
Data: 22/10/17 20:06
04040404040404
Hola, tinc 14 anys, resulta que un dia el meu pare em va dir que no em passés molt de rato al lavabo que començava a fer coses rares davant del mirall(aquell dia em vaig dutxar i em vaig posar a fer cares al mirall despullada), quan m'ho va dir em vaig quedar flipant, no ho entenia. Quan em vaig dutxar, les portes estaven tancades. De totes formes, ell no estava a casa.
Hi ha vegades que em diu que nose què que m'he quedat desperta fins tal hora(més d'un cop, i lo fort és que ho acerta).
I no pot ser que em vagi veure ni res, ja que la porta fa soroll i l'hagués sentit, ni que em vegés connectada al whatssap o al insta, perquè no hi estava, ho recordo molt bé.
La primera vegada que m'ho va dir vaig pensar que era una coincidència, vaig deixar-ho passar. Però és que ja és la tercera o quarta vegada.
Estic molt rallada, enserio... Ara sempre que em vaig a dutxar em fa por despullar-me fora de la dutxa i em trec la roba a dins. Sé que és estúpid, és tan irreal que fa gràcia i tot.
Què puc fer? Gracies un cop mes!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/10/2017 11:04

Hola!


Jo no sé exactament quina relació tens amb el teu pare, però segurament ell et coneix tan bé que és capaç de preveure els teus moviments. Pot ser això?

Si et preocupa molt, demana-li al teu pare com ha sabut el que feies dins la dutxa i així estaràs més tranquil·la ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: