Soc jo!!
Soc jo!!
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 22/10/17 21:06
No se que passa
Fa ja casi dos mesos que parlo amb un noi. És perfecte i me l'estimo com a ningú, però ultimament està diferent. Potser està estressat pels estudis o algo semblant, això és el q em diu sempre ell, però jo tinc la sensació que algo més passa. Ell viu a tres quarts d'hora de mi i la veritat és que ens trobem moltíssim a faltar. No estem de relació però ell ja coneix els meus pares i tot és com si ho estiguessim, em va dir que no volia que estiguessim de relació encara per no fer-me patir, però no se el perquè no em vol fer patir... li he preguntat si realment va tot bé i em diu que sí, però tot i això se que algo falla... No ser que fer... He pensar de deixar de preocupar-me tant però és que realment em fa patir...
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/10/2017 11:10

Hola!


A vegades ens preocupem tant que nosaltres mateixos creem el problema on no hi és. Ell t'ha dit que no té a veure amb tu i que tot va bé, oi? Doncs confia-hi!

Si d'aquí unes setmanes continues notant que està estrany i que es comporta diferent... potser pots quedar amb ell i parlar-ne cara a cara. 

És important que tu tinguis clar quina relació vols amb ell i que la demanis! Tu també tens dret a escollir la teva vida ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: