Anònima
Anònima
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 22/10/17 21:48
siusplau
Potser és una consulta direrent a les altres però necesito dir això.
La meva vida no ha set gens fàcil, vaig haver de madurar molt d'hora i sempre he set diferent els altres perquè a la meva edat valorava molt més les coses que potser altres persones.
Escolto al meus companys parlar de roba i de sabates i quan diuen el preu m'espanto, el pitjor es que es senten orgullos si arribesin a imaginar-se que la seva amiga porta les mateixes sabates des-de fa 7 mesos... Avegades per aquest motiu sento vergonya i el fet de no haver tingut mai a ningú que m'hagi estimat i recolzat en els moments difícils i en que més ho necesitava em fa avegades sentir-me molt sola quan estic amb els meus amics. Crec que no encaixo gens ni mica amb ells. Lo més trist es que no puc dir tot això a ningú perquè tampoc tinc família i estic aqui perquè de veritat necesitava desafogar-me i dir-ho i que això fos llegit.
Siusplau sigeu més empatics, no jutjeu per l'aparença, tampoc presumiu del que teniu penseu una mica més en el que està el vostre costat. No tots tenim un iphone unes jordan i vestim a la ultima moda. Els pares estimen els seus fills fassin el q fassin i siguin el que siguin, no us barralleu molt amb els pares i si ho feu reflexinoneu i que no us tiri cap enrere l'orgull a l'hora de demenar perquè arribara un dia en que no hi seràn i els trobareu a faltar també aquelles baralles.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/10/2017 11:41

Hola anònima, 


Gràcies per la teva sinceritat. Estic completament d'acord amb tu i crec que hi ha moltes persones que haurien de llegir la teva consulta. Per altra banda, no crec que estiguis sola. Potser no hi ha llaços de sang, però estic convençuda que tens persones que t'estimen i es preocupen per tu. Busca'ls! La teva manera de ser i la teva sensibilitat no passen desapercebudes ;)


Una abraçada molt forta!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: