Andyy22
Andyy22
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 23/10/17 12:34
NO ENTEEEENCCC ALSS TIOOSS
M'agrada un noi bisexual, jo també li agrado pero te por, i no se com treureli el tema de la seva sexualitat, per mi no es un problema, pero nose si per ell si i necessito parar-ho per veure com acabara lo nostre, pero nose com treureli el tema. Ens em liat bastants cops i nose perque te tanta por per començar una relacio amb mi. Es ex d'una amiga meva, pero diu que amb mi es diferent que no em vol perdre i te molta por. No l'entenc.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/10/2017 11:43

Hola!


Doncs potser el que necessita ell és anar a un ritme diferent. Potser necessita anar més a poc a poc, veure com evoluciona la vostra relació i com se sent ell. Llavors hauràs de valorar si aquest ritme t'agrada a tu o no....

Però si tots dos us agradeu, si tots dos teniu ganes d'estar junts... endavant! Mica en mica la relació ja s'anirà definint. Ja veuràs ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: