Orangutan
Orangutan
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 23/10/17 15:04
Necessito concentar-me en els estudis
Hola, gràcies per la bona feina que feu! Tinc un problema :/ Sempre he sigut una noia d'excelents però aquesta curs no hi ha manera que em concentri. A la classe vaig amb molts amics però es clar no escolto i em començo a adonar que començo a ser una mala estudiant. Apart hi ha una amiga que em tracta un ninot i que fa el que vol amb mi i dificulta més les coses (però jo vull ser amiga seva). M'he de concentrar per treure les bones notes que sempre he tret si no em baixarà moltíssim l'autoestima
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/10/2017 12:00

Hola!


Crec que tu mateixa tens la solució: escoltar més a classe i posar límits a aquesta amiga. 

Pel que expliques, els estudis són importants per tu, així que posa-hi la teva energia! Si són amics teus, entendran que vulguis estar per la classe, ja veuràs! 

I pel que fa a la teva amiga... si et tracta com un ninot... et fa sentir bé? ets sents reconeguda? Valora bé si això és amistat per tu i pren una decisió!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: