Anònim
Anònim
Any: 2005
Comarca: Garrigues
Data: 23/10/17 21:19
Problemes
Hola, jo sóc la Júlia. El meu pare va morir ja fa uns anys i per això sols vic amb el meu germà i la meva mare. Ells dos sempre estan discutin i la veritat, nosé que fer. Vull ajudar, vull que tinguen una bona relació, però el meu germà te 16 anys i es molt difícil parlar amb ell. Si us plau, ajudeu-me, que haig de fer??

Gràcies,

Júlia
Laia Sala
Laia Sala
Data: 05/11/2017 19:35

Hola Júlia, 


Em sap molt greu el que estàs vivint. Tu no pots ficar-te enmig de la relació entre el teu germà i la teva mare. És important que intentis separar les coses i tenir una bona relació amb ella i amb ell. 

Si ho necessites, parla amb tots dos i explica'ls com estàs. Segurament ells no s'adonen que t'estan fent mal i potser aquesta conversa pot ser el principi del canvi en la seva relació. 


Però recorda una cosa: és la relació entre ells dos i has de deixar que la solucionin entre ells. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: