Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 23/10/17 22:29
URGENT!!!! s'allunya de mi
bones, no entenc els nois, després diuen que les noies som difícils...

Aquest any he començat un cicle on nomès som 4 noies, per tant es molt normal que els tius s'acavin pillant duna de nosaltres, des de la primera setmana ja vai clitxar a 3 que estaven pillats de mi peró realment nomes un dells em mola. Desprès de l'1-O que ell em va fer costat quan estava molt espantada, ell que em va trucar quan nomès quedaven 3 col·legis diguent-me que si pugués vindria corrents a fer-me costat (aqui va ser quan em va enamorar).
Va venir el pont del 12 i com que ell tenia llista a una disco amb una amiga i 2 nois mes vam anar a l'Estartit amb ell que es de Torruella. Com era d'esperar ens vam liar peró la cosa no va acabar així, quan vam tornar a girona al seu pis d'estudiants vam posar-nos a mirar una serie que a tots dos ens agrada molt, en un principi no vam veure el capítul sinó que van passar "cosetes", després d'aixó si que vam mirar el capítol, aquell mateix dia li vai comentar a la meva amiga qur havia vingut a la disco, peró un dels dos nois (posemli R) R em va comentar que realment ell no vol res amb mi que nomes volia liu i que aquestes "cosetes" havien sigut danys col·laterals mu vaig creure fins que el divendres vam quedar jo i M(la meva amiga) i li vam dir a ell que vinguès, va ser tant romàntic que vam dir que n'haviem de parlar peró la seva àvia va tenir un accident i ens vam passar a casa seu tot el vespre (M i jo, R estava a ca seu a Roses).
l'Endemà teniem supar tots 4 i jo em quedava a dormir a ca seu super romàntic tot massa bonic em semblava com si estiguès dins d'una película.

El dilluns al Cicle va ser tot molt rar, em va ignorar molt i estava molt fred amb mi, l'endemà va quedar amb M peró a mi em va dir que quedava amb el seu cosí, R em va dir que ell era un putón que u fa per allunyar-me dell perquè ja havia aconseguit el que volia, M'ho vaig creure fins que vaig enviar un textaco a M i ell em va trucar, desmentint tot el que R m'avia dit, quan ell em va tornar a enamorar vaig trucar a R emprenyada, R està pillat de mi per aixó mm'hi va fotre marro a l'assumpte.

tot va tornar a la normalitat fins ara, fins aquest cap de setmana, no em contesta els whats avui al Cicle ni em mirava a la cara, M va aconseguir a les 2 del matí parlar amb ell, li va dir que es volia trovar a ell mateix, que volia meditar i estar sol i que m'ho digès,perquè no s'atrevia a dir-mo, perquè li fa mal,

mes mal em fa a mi, m'està allunyant de la seva vida no m'ha bloquejat el whats perquè crec que m'estima massa pero... no se que fer no el vui tenir allunyat, el vull al meu costat, ara venen barraques de GIrona, teniem plans M jo i ell, peró si ha de meditar i tot aixó aquests plans sen van a la merda

no se que fer sisplau ajuda li he fet una carta que no m'atraveixo a donar-li:

Vols allunyar-te de la gent i ho accepto, acepto que vulguis estar sol, pensar en tu i meditar, pensar en mil coses, aixó no tu negaré i no et pararé pero tal com diu la Raiz:
Por favor, si llevas algo dentro suéltalo,
Que no te pare el miedo díselo
Que es mejor que el terror del silencio,
Em mata que callis, que no em miris a la cara que cuan em mires i et retorno la mirada me l'apartis, preferiria mil vegades mes que em digessis que NO m'estimes que em facis aixó per tant Ferran sisplau, Diga'm que no m'estimes, deixa'm, diguem que visqui la meva vida i que no t'esperi perquè jo T'estimo i vui estar al teu costat, vui estar amb tu, "necesito" estar amb tu.
Portes tot el cap de setmana aussent, sense donar senyals de vida (mentida et conectaves i desconectaves del whats).
Diga'm a la cara el que calgui, peró deixa de matar-me d'aquesta manera sisplau t'ho prego.
Digam-ho i marxo pero Digam-ho i no m'apartis

pd:t'estimo

Em fa mal donar-li, pero me'n fa mes no donar-li
Laia Sala
Laia Sala
Data: 05/11/2017 19:55

Hola!


Ostres quantes coses que han passat!

Està clar que has d'intentar centrar-te en els senyals que t'envien les persones i contrastar la informació que t'arriba d'altres persones. 

Jo no sé què sent ell per tu, però sembla que ara s'ha trencat una mica el bon rotllo que portàveu. Si et ve de gust donar-li la carta, fes-ho, però intenta parlar amb ell. Si continua ignorant-te... potser hauràs de prendre una decisió (encara que faci mal), no creus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: