Jordi Felius
Jordi Felius
Any: 2003
Comarca: Alt Camp
Data: 24/10/17 21:36
Em fa por la reaccio dels meus pares
Hola
Escric aixo perque ultimament estict tontejant molt amb un noi de la meva classe (tinc 14 anys vaig a 3r eso) i parlo amb ell per whatzapp i tontejem molt i ell vol una relacio i jo tambe. Li agrado molt i ell a mi pero el problema que tinc es que no em sentire be si surti amb ell i els meus pares no ho saben. Jo els hi vull dir pero nose quina reaccio tindran i si s'enfadaran amb mi i aquestes coses.. Tinc moltes ganes d'estar amb aquest noi pero vull explicarlis als meus paares i que ho aceptin perque sino no estic tranquila. Ajuda sisplau
Laia Sala
Laia Sala
Data: 16/11/2017 11:05

Hola!


Doncs la millor solució és la que dius tu: ser sincera amb els teus pares i explicar-los que la seva opinió és important per tu i que no els vols enganyar. Segurament al principi els costarà entendre-ho, però si veuen que tu vols ser honesta amb ells, agrairan aquest gest de confiança i et recolzaran en la teva decisió. 


Recorda que ells també s'han enamorat!! ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: