3juls0
3juls0
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 26/10/17 20:42
No se que fer...
M'agrada un noi desde fa bastant. Durant aquest temps no he deixat de pensar en ell.Però no estic del tot segura perquè ja em va passar un cop que em va començar a agradar i vaig tenir l'oportunitat de sortir amb ell però vaig perdre l'interés i li vaig trencar el cor. Ara aprecio molt que hagi volgut ser el meu amic després d'alló i per aixó no el vull tornar a perdre. Vull estar del tot segura per fer el següent pas.Necessito ajuda...no se que fer.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 19/11/2017 17:50

Hola Juls, 


I què ha fet que tornis a recuperar l'interès? Realment el veus com una parella o el vols com a amic i confident?

Rumia bé quin futur vols amb ell abans de fer cap pas (per evitar fer-li mal). No hem de tenir una relació amb una persona només pel fet que sabem que li agradem, no trobes?


Laia Sala

Una abraçada!

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: