neeeerrrrrrrr
neeeerrrrrrrr
Any: 2002
Comarca: Segarra
Data: 26/10/17 20:46
Vaig perduda en l'amor, no sé que fer amb ell...
Bé, fa casi dos anys que éstic amb el meu novio (es podría dir ex). El cas es que hem començat joves, ell en té 19 i jo 15 i sempre eren discusions però els dos ens estimabam i estabam enamorats. El cas es que em sentía rara els ultims díes i vaig decidir demanar-li un temps, a lo que ell em va dir: millor tallem. En aquell moment vaig dir que si molt segura però ara n'estic molt arrepentida. He contactat amb ell li vaig manar una carta a casa i ell segueix instistint que ja pasara amb el temps el que hagui de pasar. Nose que fer, se que l'he cagat. Però no veig interés després de casi dos anys junts per tornar. Tinc por a caure en despressió perqué sempre estic ploran. Què he de fer?
Gracies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 19/11/2017 17:58

Hola bonica!


És natural aquesta reacció després d'una ruptura. La tristesa i la soledat ens ajuden a mirar-nos cap endins i fer els canvis interns que facin falta. Tu mateixa dius que aquesta relació no anava enlloc.... així que deixa passar uns dies, estigues trista i no et preocupis perquè estàs passant un procés de dol. (la ruptura de la parella).


Si ho necessites passa estones amb la teva família i els teus amics... t'anirà bé passar estones acompanyada.


Laia Sala

Una abraçada!

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: