La Marocaine'2003
La Marocaine'2003
Any: 2003
Comarca: Montsià
Data: 27/10/17 14:11
~ Cabell Curt ~
Hola!! Estic molt contenta d'escriure aqui, perqué es la primera vegada que ho faig,i al veure totes les persones a les que ajudeu me fa molt feliç pensar que jo també sere una d'ells. Moltisimes gracies per tot el treball que feu!!
Bueno,passant al tema,el que passa es que soc una noia la qual té el cabell llarg i sempre ho ha tingut,avui me tallat el cabell,i bueno i el tinc bastant curt ( als hombros). Jo vull continuar sempre amb este "corte" de cabell perque ja se que me afavoreix,pero els meus pares pensen tot el contari i m'han dit que ja no ho tindre mes curt,que aquesta sera l'ultima vegada. El cas es que a mi me creix el cabell mot rapid,i en 2 mesos ja puc tenir el cabell fins les "caderes" i us volia demanar si: hi ha algun producte o truquet per a que el cabell no me creixigue tant?? Potser no sembla raonable pero es un problema que m'afecta. Perdoneume per tot el text que he fet hahaha.
Besitos!!!!!!!!!!!
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 03/11/2017 12:16

Hola guapa,

Gràcies a tu per les teves paraules, estem molt contents de poder-te ajudar. Si que existeixen alguns trucs o consells per tal que els cabells creixin més ràpid, però no al revès.   El que sí que pots fer és anar-te tallant les puntes del cabell. Se sap que el cabell, en general, creix un centímetre al mes. Si el que vols és mantenir el mateix tall de cabell te'l pots anar tallant cada mes o mes i mig.  

Gràcies bonica.

Lídia. 

--
Lídia Planas


Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.


Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 03/11/2017 12:25

Hola guapa,

Gràcies a tu per les teves paraules, estem molt contents de poder-te ajudar. Si que existeixen alguns trucs o consells per tal que els cabells creixin més ràpid, però no al revès.  El que sí que pots fer és anar-te tallant les puntes del cabell. Se sap que el cabell en general creix un centímetre al mes. Si el que vols és mantenir el mateix tall de cabell te'l pots anar tallant cada mes o mes i mig.  

Gràcies bonica.

Lídia. 

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: