anonim
anonim
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 01/11/17 18:20
Perquè m'estic tornat així?
Ultimament no estic comoda amb mi mateixa. Cada cop m'enfadu mes per qualsevol tonteria i em dona per cridar i estar amargada amb mi i amb el món. No sol u crec jo sinò que amigues també m'han dit que em veuen estranya. Però no se estic en una etapa de la vida que tot s'em fa un món.
No se com perdre aquest mal geni que vec quetinc ultimament amb els altres vuy rectificar i mu he propossat mes d'un cop pero no hi ha manera sempre recaic i estic de mal humor.
Teniu algun consell per ajudar-me a canalitzar aquest mal humor i estar mes alegra amb tothom i riurem més?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 19/11/2017 18:33

Hola!


Aquests canvis d'humor són naturals durant l'adolescència. És com si el nostre cos, el nostre cervell i les nostres emocions es van posant a lloc i fan "proves" sobre el que els fa sentir millor o els funciona.

Sembla que estàs entrant en una època de "mala lluna", així que avisa als teus companys i a la teva família i dona'ls indicacions sobre com tractar-te:

  • respectar el teu espai
  • esperar que et calmis per discutir algun tema important
  • explicar-te què els ha molestat
  • i... sobretot: sentit de l'humor!


El sentit de l'humor és bàsic per destensar situacions incòmodes. Ajuda a relativitzar i treu importància a alguns temes. Utilitza'l també!


Laia Sala

Una abraçada!

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: