.
.
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 01/11/17 18:44
Soc rara
Hola adolsecents.cat us escric perquè no se amb qui parlar sobre aquest tema ja que ultimament hem sento molt sola, fa dies que estic com desanimada que noto que no tinc ganes de fer res que tot m'es igual. El cas es que ja des de l'any pasat que tinc un grup d amigues amb el que em sentia molt comòmoda, tot abava bé, sortiem, ens divertiem... en aquest grup està la meva millor amiga la qual estic notant que a no ser que estiguem ella i jo soles passa de mi, totes són realment guapes i la majoria s han liat cosa que jo no he fet encara i més d un cop he hagut de sentir que sóc una pringada admès a totes els hi deixen quedar fins tard a les festes o els hi deixen sortir més que a mi... em sento rara, ja nk tinc ganes ni ilusió ler fer res, i esque cada dia hem pregunto quebpuc millorar per agradar-li a la gent perquè m hacceptin o els hi sembli una tia amb la que s ho poden passar bé amb mi.
Se que hi ha molta gent que us escriu pero m encantaria que m ajudèssiu i aconsellèssiu.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 19/11/2017 22:57

Hola!


Crec que has de separar dues coses:

  • L'amistat amb les teves amigues
  • La comparació amb elles


Valora bé si sou amigues, què t'aporten i com et sents amb elles. Intenta veure si et sents acompanyada i escoltada quan tens problemes i si elles també t'expliquen les seves preocupacions. 

Per altra banda, deixa de comparar-te amb elles! L'únic que fas és posar distància amb elles i fer l'amistat més complicada! Cadascú té el seu atractiu i és important que cadascú se'l sàpiga trobar. Busca quin és el teu punt fort, què et fa especial? tots tenim una resposta a aquesta pregunta, troba la teva! ;)


Laia Sala

Una abraçada!

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: