Avatar75
Avatar75
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 01/11/17 21:38
No se m'aixeca
Hola

Em fa a saco de vergonya preguntar això però esque estic super rallat. He estat dos anys en una relació sense problemes i quan vam tallar vaig estar amb altres noies i tal i tot perfecte. Fa poc però vaig conèixer una noia i el primer dia estava molt nerviós i em va costar molt aconseguir l'erecció. Tot i que al final sem va aixecar em vaig rallar molt pq no m'havia passat mai.

Després d'això, sempre que qedo amb ella estic nervios i pensant en aixo tota l'estona. Normalment se m'aixeca però hi ha cops que mentres ho estem fent sem baixa la trempera i es super umillant, no se que fe ni que pot ser.

Quan em desperto tinc ereccions i si em masturbo no tinc problemes, es nomes quan estic amb ella.

Pot ser que sigui psicològic o algo? Que tindria que fer?

Gràcies, es molt important
Laia Sala
Laia Sala
Data: 19/11/2017 21:57

Hola Avatar, 


Això millor que ho contestin les meves companyes del Consultori de Sexualitat. Pel que expliques sembla que té més a veure amb els nervis i la preocupació que tens. Estàs angoixat per aquest tema i et centres moltíssim en l'erecció que tens, de manera que t'oblides de disfrutar del teu propi cos i de la teva companya...

A veure si les meves companyes et poden donar alguns trucs per no pensar-hi tant! 


Laia Sala

Una abraçada!

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: