Olaaa
Olaaa
Any: 1998
Comarca: Baix Ebre
Data: 15/11/17 20:43
AJUDA PERFA
Hola!!!!!

Tinc 19 anys i em vaig comensar a pendre les pastilles anticonceptives avui fa justament 18 dies ja que aixo ho envio el dia 14 de Novembre. Bé pues quan feia dues setmanes que me les estava prenen, ho vaig fer sense condo amb el meu novio i es va correr dins, i ara ja ho fem aixi, he llegit que la pastilla es eficaç del primer dia, i que si es pren correctament no te perque passar res. Nosaltres ens em esperat dues setmanes, pot pasa alguna cosa? Es que per una banda estic preocupada... Vosaltres que Opineu? AJUDA I MOLTES GRACIES😘
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 19/11/2017 22:55

Hola Olaaa!

És important que segueixis les indicacions que la teva ginecòloga et va donar, ja que existeixen moltes pastilles anticonceptives actualment. Moltes vegades es recomana que durant el primer mes es faci servir doble protecció (usar preservatiu també), i passat aquest temps, ja es pot usar únicament les pastilles (sempre que s'utilitzin correctament).

De totes maneres, recorda que l'anticoncepció hormonal no protegeix davant de les infeccions de transmissió sexual (ITS).

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.