onetwoonetwo
onetwoonetwo
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 15/11/17 20:55
Addicte
Hola, bé potser ja sóc una mica gran per aquesta web, però m'agradaria preguntar si puc ser addicte a la masturbació i què hauria de fer en aquest cas. Crec que sóc addicte a la masturbació ja que ho faig cada dia i durant hores (i no exagero), ja ho faig com un hàbit i fins i tot a vegades ho faig sense estar "cachondo" i ni ho gaudeixo. Pel que he llegit en altres consultes dieu que ho ets quan perds el control i deixes de fer coses per masturbar-te, llavors crec que jo ho sóc però m'agradaria confirmar-ho. La veritat és que tot el temps que hauria d'estar estudiant i fent coses el dedico a això. M'agradaria saber si per una raó com aquesta es pot anar al psicòleg (o és només un joc de nens i hauria de saber aturar-me) i si es pot anar al de la seguretat social.
Gràcies
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 19/11/2017 22:59

Hola onetwoonetwo!

Quan hi ha pèrdua de control, es deixen de fer les activitats quotidianes i a més genera malestar, podem estar davant d'un problema d'addicció. De totes maneres, no podem fer un diagnòstic per aquí amb la informació que ens dónes.

La nostra recomanació és que si realment creus que tens un problema, demanis hora de visita amb el teu metge de capçalera, ell podrà derivar-te al servei de psicologia/psiquiatria perquè puguin valorar-ho, fer-te el diagnòstic i proposar-te tractament si cal.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.