anonimaaaa
anonimaaaa
Any: 2003
Comarca: Palma
Data: 05/12/17 18:31
Dubte
Hola en primer lloc donar-vos les gràcies pel que feu.
El meu dubte era que com et pots masturbar?
Helena Angel
Helena Angel
Data: 06/12/2017 19:13

Hola anonimaaaa,

Sobre masturbació femenina responem moltíssimes consultes! Ara bé, s'ha de començar pel principi, et coneixes? És a dir, sabries dibuixar els teus genitals igual de bé que sabries dibuixar altres parts del cos? La grandíssima majoria de noies i dones, no sabrien dibuixar-se. Per tant, comencem per agafar un mirall i localitzar totes les parts dels teus genitals, t'adjuntem dues imatges que et poden ajudar a explorar-te:

Coneix-te i descobreix-te, veuràs que a poc a poc vas coneixent com funciona el teu cos i el teu plaer.

Si et sembla, també t'adjuntem l'enllaç d'un video que van fer unes estudiants d'infermeria amb una maqueta on ensenyen diferents formes de masturbació femenina:


Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@Helenangelpsico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: