🥑
🥑
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 25/12/17 20:18
Pèls als mugrons?
És normal que tingui pels al voltant dels mugrons? no tinc quasi però preferiria no tenir-los o que no se’m notessin.. que puc fer?
em faria molta vergonya anar a algun centre, preferiria fer-mo jo sola, idees?
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 08/01/2018 16:54

Hola guapa,

Tal com ens demanes és normal que surtin pèls als mugrons o als voltants d'aquesta part del cos. A moltes noies els passa. Normalment es tracta de pèls finets i molt prims, amb la qual cosa no farà falta que vagis a cap centre per treure-te'ls. Així que no pateixis i no passaràs vergonya, ja que t'ho pots fer tu mateixa a casa amb l'ajuda d'unes pinces, amb les quals et pots anar retirant pèl per pèl.

Moltes gràciesi feliç any!

Una abraçada

Lídia.


--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: