maduixa25
maduixa25
Any: 1999
Comarca: Formentera
Data: 04/01/18 23:27
Maquillatge
Hola, m'agradaria utilitzar un maquillatge per no fer que em sortís més acne. Què me recomaneu?
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 08/01/2018 16:17

Hola guapa i feliç any!

En primer lloc, comentar-te que no hi ha un maquillatge específic per tal que no et sortin més granets. El que sí que hi ha són maquillatges per tractar l'acné, que estan pensats per dissimular la vermellor que provoquen alguns granets, les marques i les diferents tonalitats que produeixen a la pell. 

Es tracta de maquillatges que tenen una molt bona cobertura, és a dir, que tapen molt bé els grans i que, al mateix temps, ajuden a desfer les marques provocades per l'acné, gràcies als seus ingredients actius com són l'àcid salicílic, hamamelis, alcanfor, oli d'arbre de té i calmant d'aloe, per ajudar a prevenir i tractar les marques de l'acné. 

D'aquest tipus de maquillatge en comercialitzen moltes marques i a diferents preus (Make up Forever, Neutrógena, Elf, Almay, Maybelline...) totes però amb el mateix objectiu: neutralitzar l'aparició de les vermellors alhora que donen una cobertura bonica a la pell. A més, una altre dels beneficis d'aquests maquillatges és que permeten que la pell respiri i no obstrueixen els porus.  Pots trobar-los en diferents tonalitats, en funció del teu tipus de pell, en farmàcies, grans superfícies comercials o centres d'estètica i bellesa. 

Una abraçada!

Lídia. 

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: