nicotg_91
nicotg_91
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 08/01/18 23:35
Què faig?
Hola, bona nit.
Gràcies adelantades a la resposta.
El tema es, que tinc una amiga que m’agrada i cada vegada ens apropem més, i crec que jo li agrado a ella també, però tinc un problema.
Aquesta amiga és la millor amiga de la meva ex, i com som amics, no vull que s’enteri per no perdre l’amistad, pero tampoc vull perdrela a ella...
Què hauria de fer?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 12/01/2018 19:43

Hola!


Quan barregem l'amor amb l'amistat... sol patir alguna persona! Els triangles amorosos no són gaire recomanables per la salut!

i les relacions secretes... tampoc acaben de funcionar, perquè sempre hi ha algú que no se sent bé o pateix...

Per tant, la meva recomanació és que sigueu sincers i expliqueu com us sentiu, com ha anat la situació i accepteu la reacció d'aquesta persona. A vegades hi ha persones que reaccionen molt impulsivament però després reflexionen i agraeixen la sincertitat. 

Agafeu aire i a ser honestos, no us en penedireu ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: