probook
probook
Any: 1998
Comarca: Ripollès
Data: 09/01/18 13:18
No em puc olblidar de ella
Hola bones,
Fa 9 añs que estic enamorat de la meva millor amiga, fa temps vem sortir pero nomes una semana, no ens vem veure ni res. Jo crec que ella ho sap pero nomes vol que siguem amics. L'altre dia li vaig dir que si volia se la meva follaamiga pero em va dir que no. no se que fer ajuda siusplau!!!

gracies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 12/01/2018 19:57

Hola!


Doncs em sembla que hauràs d'acceptar la seva negativa... Sé que és dolorós sentir un amor no correspost, però no podem obligar a ningú a enamorar-se de nosaltres, no?

Per tant, potser hauràs de prendre la decisió d'oblidar-te d'ella. Posa distància i evita-la durant un temps. Intenta centrar-te en tu i en fer coses agradables amb altres persones i veuràs com, mica en mica, deixarà de ser dolorós pensar en ella. 


Però recorda una cosa: és important que prenguis la decisió conscient d'oblidar-la. Tenir un motiu clar és una bona manera per no distreure't del procés. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: