Unicsomriure
Unicsomriure
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 10/01/18 22:26
El món em menja
Bona nit.
Escric ja amb la desesperació en les meves mans. Els meus pares es varen separar quan era petita. Cosa que mai he superat ni han fet perquè ho superi. Seguidament, vaig patir un bullying impressionant i això em va comportar a un trastorn alimentari en el qual porto 5 anys. He sofert abusos, m’han violat, he estat amb depressió molt de temps i tothom es dona compte de que necesito ajuda i ningú em dona la ma. Estic sola y molt perduda. Les meves amigues ho saben, i s’han apartat amb el temps. Suposo que ningú vol carregas. Els meus pares no saben res, i quan els ho faig saber que no estic be, no li donen importància, d’acord, no s’ho poden ni imaginar Pero no es la manera mes fàcil després de tants de anys de fer saber aquests problemes. No se on buscar una psicòloga que em porti. Jo no me la puc pagar i la meva mare no em portarà perquè no sap res i si sàpigues alguna cosa no se no crec que em portes. Segons ella tot es pasa amb el temps. Necesito que m’ajudeu, que si em podríeu proporcionar alguna ajuda on-line o alguna cosa així em faríeu un gran favor...
Moltes gracies i disculpin les molèsties.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 14/01/2018 17:42

Hola!


Crec sincerament que hauries de parlar-ne amb algun adult. Si no et veus capaç de plantejar-li a la teva mare directament, per què no proves de demanar-ho a través de l'escola o del teu metge/essa de família. 

Nosaltres podem fer teràpia on-line, però necessitem el consentiment patern o matern per fer qualsevol tipus d'intervenció psicològica. Per tant, la manera per començar a actuar i estar millor és explicar tot el patiment que tens a dins. La teva mare veurà que és un tema important i veuràs com reaccionarà. 


Una abraçada!

Seguim a l'espera de la teva resposta ;)


Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: