Ladgertha
Ladgertha
Any: 2003
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 12/01/18 07:46
Dentista
Hola adolescents.cat!!!!Moltes gràcies per tot!!!!

Tinv molta por al dentista,puc fer alguna cosa per perder-la ràpidament?Tinc que anar al dentista a extirpar-me dents...
Laia Sala
Laia Sala
Data: 14/01/2018 18:09

Hola!


Entenc que hi ha pors que són poc racionals, però davant una por has de poder distingir:

  • aquesta por m'està ajudant o m'està impedint alguna cosa?


Si creus que t'està impedint avançar, és moment de prendre la decisió de no deixar-se guanyar per la por. Pensar en un dentista pot fer molta aprensió, però tenen eines suficient per evitar el malestar (com l'anestèsia) i pots fer-los totes les preguntes que necessitis per saber com anirà tot el procés. Saber tots els passos de la petita intervenció, nomalment tranquil·litza. Creus que això et pot tranquil·litzar?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: