anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 22/01/18 16:34
un buit molt gran
holaa , necesito ajuda , fa poc he anata visitar a la familia de la meva mare fora , hi he vist als meus cosins grans els caul feia a alguns 2 anys i altres 4 que no veia , hi ha un cosi del cual no m'he pogut separar en tot el viatge , necesitaba que tota l'estona estigues per mi i m'ho he pasaat super be amb ell m'encanta estar amb ell , i ara que he tornat a barcelona hem sento sola i amb un buit molt gran i no paro de pensar amb ell ( el meu cosi ja te 24 anys ) , i estic preocupada perquè no hem ve de gust res ni veure al meu novio , l'unic que vui i amb el que penso es en tornar a veure al meu cosi , ajuda porfaaa
Laia Sala
Laia Sala
Data: 04/02/2018 21:55

Hola!


Crec que has tingut una gran connexió amb el teu cosí i això fa que sentis aquest buit. A vegades hi ha trobades amb persones que ens marquen i durant un temps els tenim molt més presents. És natural que el trobis a faltar. 

Intenta mantenir el contacte amb el teu cosí, si et ve de gust, però centra't en la teva vida actual, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: