Anónimo
Anónimo
Any: 2002
Comarca: Cerdanya
Data: 25/01/18 16:27
Soc baixeta
Intento menjar per créixer o engorgar però ràpidament em quedo sense gana, tampoc es que menjo poc.... però no creixo. No tinc la regla amb 15 anys.. no es normal. Medeixo 1,50 m i soc la mes baixeta de la classe i estic en el punt de estar prima però no anorèxica i es que de veritat mengo molt però tampoc engordu. no se que Fer....
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 30/01/2018 16:11

Bona tarda guapa!

Has d'intentar tenir una mica de paciència. Pensa que estàs en plena etapa de creixement i que no tothom té el mateix ritme. A més, hi ha la base genètica. L'alçada no la podem escollir, no hi ha res que pugis menjar per poder ser més alta, hauràs d'esperar. A més, si no t'ha vingut la regla encara més... tot arriba. Sé que ho pateixes perquè et compares amb els companys però no pots fer res perquè això canviï. Em sap greu no poder-te dir res més, només que tinguis paciència i que no et comparis amb els altres.

Una abraçada


Carlota López Ballestar
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: