Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 02/02/18 23:10
Ajuda si us plau
Hola,
M'agradaria que m'ajudessiu si pot ser, fa més o menys un any vaig començar a patir anorèxia. Me la van diagnosticar al juny i em van derivar a un hospital públic. Jo sempre he tingut pesos sans, he perdut 10 kg però col estava en sobrepès no tinc infrapes. Per això van decidir ingresarme a hospital de dia on ara mateix tinc l'alta i estic a consultes externes. Últimament estic com pitjor tot i que no perdi pes he tornat a vomitar perquè l meva alta va ser per falta fe places se'm van treure del damunt. Ahir vaig anar i me mare va veure que no estava bé. Ella després de moltiissiim temps va accedir a canviar-me d'hospital ja que odio aquell hospital i allà no milloro. Però ara tinc el dubte de no saber a quin hospital privat anar i que no sigui massa car i saber di estic fent bé de canviar d'hospital? He de dir que últimament estic picant entre hores i tot pero a vegades hi vómito o faig esport, però m'estic tornat més fluixa. A més tampoc vull un hospi on m'hagi de mantenir fe pes vull baixar més i més. Ls meva mare diu que haura fe demanar feina de tardes perquè no te diners per pagar un tractament però vol que em curi, això em fs sentir culpable. Tinc molts por i no sé què fer. M'ajudeu? Moltíssimes gràcies per tot.
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 09/02/2018 13:03

Bon dia bonica!

Primer de tot vull felicitar-te per lo valenta que ets. Reconeixer que no estàs bé costa molt i sobretot quan implica fer un tractament.

Penso que el que et pot anar millor és que vingeu un dia a l'ACAB la teva família i tu. Aquí ens podeu explicar una mica la situació i com et trobes i us podrem informar dels centres més adients per tu, també en funció del lloc on vius.

Heu de trucar (www.acab.org) i demanar hora.

Jo et recomano que ho facis el més aviat possible, no deixis passar més temps.

Una abraçada molt gran

Carlota López Ballestar
Psicòloga


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: