anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 13/03/18 11:21
Intolerancia a l'alcohol?
Bon dia! Resulta que fa cosa de tres mesos el metge em va receptar pastilla d'aquestes per els granets de la cara pero que era un tractament de unes 7 setmanes. Les pastilles eren antibiotics. Una nit d'aquelles set setmanes la vaig tajar molt i vaig acabar vomitant perque crec que va fer reaccio amb les pastilles, ja que jo mai havia vomitat per alcohol. Al dia seguent tenia la cara plena de grans i com de ronxes, pero que se'm van passar al cap de 4-5 dies. Fins aqui tot perfecte, el meu problema es que ara, cada cop que bec alcohol, per molt poc que sigui em sulten grans i ronxes a la cara que triguen com 5 dies en anar-se'n i es noten bastant. Llavors estic molt preocupada perque no es gens estetic. He buscat per internet i he trobat que potser tinc alergia a l'alcohol, pero no tinc mes simptomes a part d'aquest, vull dir, que no em fa mal la panxa ni em poso vermella. Pero si que es veritat que se'm posa la llengua com groga els dies seguents de beure, i he vist que aixo te relacio amb l'higad. No vull anar al metje perque llavors si em detecten l'alergia ma mare sabra que cada finde que surto bec, perque veura que em surten grans. Siusplau ajuda
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 13/03/2018 16:01
Bona tarda bonica!

Entenc la teva preocupació. La veritat és que nosaltres no som metges i no tenim coneixement sobre al•lèrgies i dermatologia.

El nostre consell és que vagis al dermatòleg i li expliquis. Potser és per l’al•lèrgia al alcohol o podria ser per una altre cosa, per això és important que li expliquis quins canvis estàs notant.

Si no vols dir que prens alcohol cada setmana no ho facis però explica que ho vas fer aquella nit perquè pugui valorar-ho.

Crec que és important que ho prioritzis!

Una abraçada guapa!

Em sap greu no poder ajudar-te més.

Una abraçada

Carlota López Ballestar
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: