raednaa
raednaa
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 03/04/18 17:46
que faig??
La meva mare esta sortint amb un home, i aquest home te tres nebots, de la meva edat o un any o dos mes grans. La cosa es que jo m'he pillat molt d'un d'ells , però clar en teoria som família , però no de la mateixa sang ni res, però nose si ell em veu com a cosina o com a una noia amb qui pot sortir. Hem dona molta vergonya dir-li i alguna cosa, però ara la meva mare , ho ha escampat per tota la família i tota la família sap que m'agrada. Quan ens tornem a veure, jo hem moriré de vergonya. Que faig?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 06/04/2018 16:27

Hola!


És natural que tinguis una mica de vergonya en aquestes situacions! Però tens una informació rellevant: Sembla que la teva mare no desaprova aquesta possible relació, al contrari! li fa certa gràcia, així que per la part de relacions de parentiu... no cal que pateixis!

L'altra cosa serà conèixer quins són els sentiments d'aquest noi, si també sent atracció cap a tu o bé prefereix mantenir la distància. Això ho hauràs d'investigar... Endavant!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: