paau9
paau9
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 05/04/18 16:42
Carta als complexos.
Ultimament estic veient moltes consultes de noies (i nois) queixant-se del seu cos i dels defectes que es veuen.
Fa uns anys (2 o 3) vaig enviar una consulta aqui demanant consell per no ratllar-me sobre el meu cos, en especial els meus pits (com moltes de les consultes que he vist aquesta es la causa principal), i uns dies despres van contestar-me dient que aquests complexos marxarien amb el temps i que aprendria a estimarte.
I ara, uns anys despres d'aquesta resposta, m'he adonat que tenien tota la rao. He apres a estimar-me i he trobat a algu que tambe estima els meus defectes, i sobre tot he apres a "sudar" dels comemtaris de la gent i del que pensa la societat en general dels cossos. I encara que ara penseu (com vaig pensar jo) que mai no marxarien els complexes i que hi ha noies o nois millors que jo, en un temps totes aquestes preocupacions hauran marxat i us veureu realment be (com esteu ara pero no ho veieu, pero son coses de la edaat, no us preocupeu!!).
Un peto, sou unicsi preciosos, no ho oblideu mai.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 08/04/2018 17:42

Hola!


Moltes gràcies per aquesta carta d'ànims! Com dius tu, amb el temps decidim deixar de ratllar-nos pels complexes i ens adonem que la gent ens accepta, ens estima i ens valora per com som i per com els tractem i passen del nostre cos!


M'alegro molt de veure que tu estàs bé amb el teu cos i t'estimes així!!!


Gràcies!!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: