Lluna
Lluna
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 06/04/18 19:55
sentiments?
Hola, no ser com dir això...
Com és estar enamorada com et sents? a mi sincerament crec que m'han agradat algunes persones,m'hi sentia bé i estava contenta amb ells però cada vegada em confonc més, i si no m'he enamorat mai?no ser com sentir-me,surt sol,ja però fa uns dies la meva millor amiga em va dir que mirava molt fixament un noi i em va preguntar si m'agradava,jo li vaig dir que no però va dir que no s'ho creia i ara li estic donant voltes,crec que m'estic autoconvencent de que hem té de agradr algú o algu per que sempre he volgut saber com es l'amor i llegeixo molts llibres romàntics...més d'un cop he intentat preguntar-me si m'agrada el noi o m'atrau però mai hi tinc resposta també com que no sóc gaire atrevida tampoc parlo molt amb ell(casi bé mai)ns si puc estar enamorada d'ell,que tinc que fer o si es una obessió meva de trobar el verdader amor.Cada vegada m'agobio més!!
em sento perduda i ns que es l'amor
gràcies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 08/04/2018 17:52

Hola Lluna!


Tens raó: ens han posat tant al cap que hem de trobar algú, que ens acabem obsessionant per "trobar l'amor". Sincerament crec que aquests nois t'atrauen i que et poden semblar interessants, però fins que no hi passis un temps i hi parlis, no podràs decidir si t'agrada o no, o si n'estàs enamorada o no. 

No t'atabalis amb aquest tema, intenta no avançar-te en el temps i centrar-te únicament en el present: si et ve de gust, hi parles i si no t'acaba de convèncer... ho deixes estar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: