ANONYMOUS
ANONYMOUS
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 06/04/18 22:31
BISEXUALITAT
Des fa ja uns anys m'he plantejat si m'agraden tant nois i noies. Aquest any he començat a sortir amb una noia i m'ha agradat més que amb un noi.
El problema és que li vaig dir a ma mare i no ho va voler acceptar encara que va intentar fer una millor situació. El meu pare és homòfob també i si sap alguna cosa d'això em pot arribar a canviar d'institut. Ara surto amb una noia però els meus pares no en saben res, ma mare ja m'ha dit que sospita i que depèn de quines coses no em deixa quedar a soles amb ella o anar a festes de pijames i llavors cada cop que quedo amb ella menteixo i els hi dic que vaig a fer algun treball i m'invento les persones.
La meva mare sempre va traient converses de que m'agradin els nois, que no trii aquest camí; bàsicament intentant-me convèncer de que sigui hetero.
Hi ha molta tensió amb ella i moltes vegades he hagut d'anar al llit a plorar perquè no aguanto la situació a casa. Alhora em sento malament està sortint d'amagat però m'agrada molt, intento desfogar-me d'alguna manera però sé que els meus pares no ho entendran. He pensat d'anar a algun lloc de lgbt per estar millor o anar a algun psicòleg perquè de veritat que no aguanto més i no vull que m'afecti. Que puc fer????
Laia Sala
Laia Sala
Data: 08/04/2018 18:04

Hola!


Entenc la situació que estàs vivint. Per una banda t'agradaria ser sincera amb la teva mare i poder explicar-li com et sents, però per altra tens por de la seva reacció. 

Per alguns pares acceptar que la seva filla és homosexual pot ser un gran xoc i necessiten el seu temps per anar assumint aquesta nova realitat. 


Et deixo un parell de recursos per buscar suport i sentir-te més acompanyada:

- https://www.palcaide.com/diez-consejos-para-salir-del-armario-con-tu-familia/


" target="_blank">Paula Alcaide - Psicòloga especialitzada en psicologia lesbiana

- http://www.lambda.cat/index.php/grups/joves


" target="_blank">Casal Lambda - Espai d'intercanvi LGTB


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.