TM
TM
Any: 1999
Comarca: Alt Penedès
Data: 07/04/18 16:13
Què he de fer?
La cosa es que jo vaig a classe com tothom però tinc un professor que està de prova i té 26 anys (jo en tinc 24). Ell té novio des de fa 1 any i, tot i això, ell i jo ens portem super bé, som super bons amics. Però, un dia, les coses van canviar i vam començar a apropar-nos més i, sense buscar-ho, a tenir més que una simple amistat però clar, ell té parella.
Un dia ens vam trobar al carrer de casualitat i ens vam quedar junts una estona i, allà, em va dir que havíem de deixar de tenir aquesta bona relació perquè no era bona per cap dels dos, tema educació i tema sentimental. La cosa es que després d'això ens vam liar i ell no li ha dit al seu novio ni res i jo molt menys. Però el pitjor de tot es que ell no el deixarà perque diu que l'estima però que jo també li agrado i clar, per a mi es un embolic ja que ell m'agrada molt però si no deixa a la seva parella suposo que l'hauré d'oblidar, oi?

Moltes gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 08/04/2018 18:14

Hola!


Realment aquest triangles amorosos sovint acaben malament... amb alguna persona patint. Si tu tens clar que no vols estar en aquesta història de tres, hauràs de posar distància i oblidar-lo si ell decideix quedar-se amb la seva parella. 

Sé que és complicat i dolorós, però com abans tallis aquesta relació, millor per tots tres i, sobretot, millor per tu. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: