Anonim
Anonim
Any: 2004
Comarca: Alt Empordà
Data: 10/04/18 23:15
Amistats celoses ajuuda
Hola.
Ultimament, m’estic ajuntant molt amb una amiga que ens coneixem des de l’any passat, ultimament es com un gran suport per mi i hem passat tota setmana santa juntes i ens hem comprat uns collas que yo tinc una mitat i ella l’altre. El cas es que ella te una millor amiga, i avui l’ha dit per instagram com en plan dient-li les tipoques coses de si estas molt temps amb ella, festej la seva millor amiga, deixm a mi de banda, que com tu passes millor amb ella no em demanis favirs... coses aixi. I clar a mi em fa sentir malament perque ella i jo podem fer el que volguem si ens portem molt be, y no es nomes amb la seva millor amiga si no amb la meva. Yo no se que faria sense ella, potser em direu que no m’ha d’importat l’opiinoo dels altres, pero estar aguantant una persona (bueno bastantes) dient que si som tant amigues perque no ens fem mejas cansa, fins i tot llançan indirectes a les instastories de insta. De veritat donem consells que no se que fer.
Moltes gracies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 15/04/2018 12:08

Hola!


Crec que la idea de "millors amigues" porta moltíssims problemes!! Potser l'ideal seria que tothom es pugués relacionar amb les persones amb qui se senti còmode, no creus? 

Quin és el teu paper? 

  • intentar ignorar aquests comentaris
  • fer coses divertides amb persones amb qui et sentis a gust
  • obrir-te a altres persones (anar amb diferents persones enriqueix)
  • compartir aquesta amistat amb altres persones
  • anar amb altres colles. 


Sé que al principi pot semblar complicat, però a vegades és necessari obrir aquesta relació de "amistat a dos" per poder disfrutar-la sense tanta pressió, no trobes?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: