Maiga😉
Maiga😉
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 11/04/18 19:21
I després som les ties les complicades...
Estic penjada d'un noi de ma classe, però no sé si ell també ho està de mi perquè "m'envia" senyals contradictòries... Per exemple, sempre que acabem de parlar per whatsapp o així, em diu adéu i una careta amb petó i caretes enamorades. Però després, a vegades a classe pràcticament fa com si no existís i flirteja amb altres companyes de classe...
Li vaig dir que volia parlar amb ell (per whatsapp) i ell em va estar insistint en que li digués en aquell moment, però jo li vaig dir que li volia dir cara a cara. Des de això, ell m'ha ignorat (literalment) i m'ha evitat la mirada. Avui he decidit dir-li que no era necessari parlar, que ja estava (perquè una companya ha fet la broma de que a mi em molava ell, sense que jo li hagués dit res) i ell m'ha contestat un "ok". Així, tal qual. I ha fet que encara em fes més un embolic i pfff... A sobre, segurament em canvio d'insti, i volia aprofitar per dir-li quan parlés amb ell, ja que només ho sap una amiga meva i volia que també ho sapigués ell, però es que ja no sé què fer...
Moltíssimes gràcies!!! Us estimo!!!! <3 <3 <3
Laia Sala
Laia Sala
Data: 15/04/2018 12:18

Hola Maiga, 


Sí que sembla que està fet un embolic i a la vegada t'embolica a tu! Sincerament, si ell no és clar amb les seves intencions, t'envia senyals confuses i contradictòries, potser serà millor que passis pàgina, no creus?

Vols estar amb algú que no és capaç de parlar amb tu a la cara?

Sents que seria una relació segura i sincera?


Cadascú necessita el seu temps per reconèixer els seus sentiments i sembla que ara mateix ell no els té massa clars. Així que tu decideixes... vols esperar-lo? o prefereixes continuar amb la teva vida? ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: