H
H
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 13/04/18 16:03
M'agrada una amiga meva? No ho sé.
Hola, primer de tot dir-vos que gràcies per haver creat aquesta web.

Una amiga meva s'em ha declarat, i no sé si dir-li que sí, perquè si ho faig, 1- no sé si m'agrada 2- si la cosa no funcionés ella podria pensar que vaig jugar amb ella.3- no sé què fan les parelles 4- amagaria la nostra relació, perquè no voldria que ningú ho sapigués qie surto amb una noia 5- no sé liar-me.
Però si li digués que no , 1- sento que la nostra amistat no seria com abans 2- crec que em fa por dir-li que no(per això penao que m'agrada) 3- si ella no s'em hagués declarat,no sé si m'hagués plantejat mai si m'agrada.

I ara una altra cosa, si em fa una mica de vergonya estar amb ella, és normal, ho sigui, perquè em fa vergonya. És el primer cop que algú se'm declara i no sé què fer.

Helena Angel
Helena Angel
Data: 02/05/2018 16:10

Hola H,

No sabem si totes aquests preguntes i dubtes els podries parlar amb ella. Creiem que seria molt interessant que ella també fos conscient de tot el que se't planteja a tu quan ella se't declara.

Ella també estaria feta un niu de nervis al donar el pas, però ho va fer. Potser podries parlar amb ella i no forçar-te a prendre cap decisió encara. Parleu-ne, i amb una mica de temps i sense pressió, potser et sents menys bloquejada a l'hora de decidir-te.

Una abraçada i gràcies per la confiança!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@Helenangelpsico
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.