Anònim
Anònim
Any: 2004
Comarca: Baix Camp
Data: 17/04/18 16:50
Amics
Hola! Us escric pqe un amic meu avui s ha escapat de casa, ja l han trobat, pero quan m ho han dit no m ho podia creure, es d aquelles persones que sempre te un somriure, el graciós de la classe saps i no em ser dir com a pogut fer això, em sento bastant malament per ell. Us explico el perque s ha escapat, aquest amic meu el trimestre passat va estar malalt, ingressat, i esclar, va faltar 3 setmanes, i les notes ja us podeu imaginar com li van anar. Doncs els seus pares es van enfadar amb ell i no es parlaven, ja fa dies qe no es parlaven i a ell ja li costen els estudis de per si, i com que ningu l ajuda doncs ultimament passava bastant dels estudis. Total que per fora es mostrava superbé i feliç, pero per dins esta fatal. Necessito qe em digueu com afrontar aquesta situacio, que puc fer per ell i aquestes coses, l he d ajudar pero no se com. Responeu-me aviat sisplau. I gracies. Tambe vull qe sabeu qe la seva familia es "normal", es a dir no son conflictius ni res, son 3 germans, i que se qe no a fet aixo per ser el centre d atencio, sino pqe no sabia com fersu per dirli als seus pares qe no esta be, tot i qe en tenen part de culpa. Sisplau ajudeume.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 19/04/2018 19:42

Hola!


El teu amic té molta sort de tenir-te!

L'únic que pots fer per ajudar-lo és estar al seu costat. Queda amb ell, parla-hi i proposa-li fer activitats. Segurament necessitarà sentir que té gent al seu voltant que se l'estima i que vol estar amb ell, així que aquest és el teu paper!


Envia-li whatsapp de tant en tant, explica-li anècdotes i comparteix també els teus problemes. Es tracta de consolidar la vostra amistat a través de passar estones junts. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: