ANNONIMOUS_04
ANNONIMOUS_04
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 19/04/18 19:50
Que faig en aquesta ocació?
Hola,
Sóc una persona que ha conegut a una noia que m'agrada molt, ens em vist molt poques vegades però encaixem molt bé tenim els mateixos gustos, som amics i anem al mateix insti i tal, però ella el següent any marxa del insti que puc fer només tinc un mes i mig per fer alguna cosa.

P.D: Resposta rapida si us plau. 😖😖
Laia Sala
Laia Sala
Data: 21/04/2018 12:12

Hola!


Primer de tot, les presses no t'ajudaran en això. Per tant, deixa de posar-te tanta pressió amb el fet que canviï d'institut. Si et ve de gust apropar-te més a ella, endavant! Llavors, en funció de la seva reacció, ja decidireu si aquesta història té futur, si només durant un temps o bé si supereu aquesta distància física!


Per tant, el primer a fer és intentar trobar-te més amb ella, parlar-hi i conèixer-la una mica més, per poder decidir si et continua agradant o no i si vols proposar-li algun tipus de relació més estreta ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: