Jo
Jo
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 26/04/18 21:01
Ajuda urgent
Avui ho hem fet amb el meu novio amb condo i estic en els meus dies fertils. Hem fet una primera ronda i hem parat una estona, i despres hi hem tornat tota lestona amb el condo posat. Ell em diu que no s’ha corregut molt, pero ens hem emparanoiat de si el semen pot haver sortit per la base del preservatiu... en acabar hem revisat i no estava petat ni res. Tambe ell mha dit que no li ha sonat veure semen a la part de baix, nomes a la punta i una mica al mig. Es possible que hagi caigut per la base? O hi han poques probabilitats? Estem els dos espantats, necessitem una resposta
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 12/05/2018 23:28

Hola Jo!

Si el preservatiu estava col·locat correctament durant tota la relació sexual, en principi no ha d'escapar-se el semen per la base. 

Recordeu que és important deixar lliure la part del dipòsit (la punta del preservatiu) perquè en ejacular quedi allí tot el semen. I no oblideu que s'ha de fer servir un preservatiu nou cada vegada.

Fa uns dies que vas fer-nos la consulta, si veus que la regla no et ve quan estava previst, fes-te una prova d'embaràs per descartar-ho.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.