unapetitaestl
unapetitaestl
Any: 2003
Comarca: Alt Urgell
Data: 29/04/18 20:35
que em pasa....
hola bona tarda
us explico el meu problema , desde molt petita eh sigut molt prima i mai mha importa pero aquest ultims dies eh esta una mica triste perque el meu pare , la meva mare i la meva avia no han parat de dir-me coses sobre que estic molt prima o que la roba no em queda be perque etic molt prima i que si no engreixo anire al metge .... i jo no vull anar al metge porque tinc fobia .....podriau ajudarme a seber com engreixar una mica
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 02/05/2018 17:59
Bona tarda guapa!

Moltes gràcies per escriure al consultori. Jo penso que és important que pugis anar al metge. La majoria de vegades que una persona estigui prima està relacionat amb la seva predisposició genètica. Aleshores el millor pot ser anar a un/a nutricionista i que et doni algunes pautes per intentar pujar de pes. 

Penso que és la millor opció. Què és el que et fa por d'anar al metge?

Una abraçada

Carlota López Ballestar
Psicòloga
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: