Arizona
Arizona
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 02/05/18 20:24
No se si sóc bi
Desde fa uns mesos porto pensant si sóc bisexual per les següents raons: tinc temptacions de saber com seria estar amb una tia, fa un temps una molt amiga meva és va declarar i jo vaig pensar anda, tenim bastantes coses en comú, potser em plantejo estar amb ella.
Després, fa unes setmanes ja em porto plantejant que potser ami m'agrada ella o m'ha agradat. És complicat pq quan no està no tinc tantes "temptacions" de saber com seria estar amb ella, però quan està es com que ella és suuper cariñosa amb mi i jo ho soc amb ella i som com gairebé dues lapes juntes.
Però després imagino a ella i ami juntes, arribant a un punt en què ens toquem i tal i esq no ho veig, no vull semblar molt sortida, però això ho veig amb un tio no una tia, amb ella em veig sortit normal, sense arribar a fer coses que passen del lio.
Estic feta un lio pq no se si ho sóc i no sé què dir-li a ella d'aquest tema.
Merci de vritat per fer aquestes seccions del consultori 💛
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 16/05/2018 22:09

Hola Arizona!

Sentir curiositat no implica directament que siguis bisexual. La nostra orientació sexual es defineix per de qui ens enamorem, i això el temps i les situacions que vagis vivint t'ajudaran a descobrir-ho. No et pressionis i dóna't temps per anar veient què sents per aquesta amiga i si és curiositat o alguna cosa més.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies a tu per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.